Eitje pocheren

Perfect eitje

Een eitje pocheren is niet eenvoudig, eenmaal de smaak te pakken doe je dit voor jouw volgende eters binnen no time. Wedden dat je de blits mee maakt?

Gebruik daarom je geheime wapen; de vershoudfolie van Dumil!

  • Scheur een flink stuk vershoudfolie af en leg in een klein bakje 
  • Pak een beetje neutrale olie en wrijf dit in de folie in het kommetje
  • Breek het ei er voorzichtig in
  • Neem de vier punten van de folie en breng deze samen tot er een buideltje ontstaat
  • Probeer het buideltje zodanig strak dicht te knopen dat er geen lucht meer bij het ei zit
  • Doe water in een kookpan en kook dit
  • Doe de buideltjes in het water en laat 5-6 minuutjes meekoken
  • Haal het ei er voorzichtig uit et voilà: je gepocheerde eitje is klaar!

Eet smakelijk!

Categorie: Lekker

Type: Vershoudfolie