Aardbeien met Chocolade

Voor je geliefde of gewoon lekker voor jezelf. Deze aardbeien met chocolade zijn een heerlijke verassing. Je hebt hiervoor maar enkele ingrediënten nodig; aardbeien, pure- en melkchocolade. 

Volg dan deze stappen: 

  • Bekleed een schaal met Dumil bakpapier
  • Neem een magnetron bestendige kom en doe hier de chocolade in. Smelt de pure chocolade 1 minuut in de magnetron. Roer deze vervolgens goed door. Doe de kom weer 20 seconden in de magnetron. Roer weer door. Herhaal dit tot de chocolade goed gesmolten is.
  • Dip de aardbeien één voor één in de chocolade. Plaats deze op de met bakpapier beklede schaal om knoeien te voorkomen.
  • Zet de schaal met de aardbeien voor 30 minuten in de koelkast.
  • Optionele stap: wil je de aardbeien nog extra versieren? Smelt dan de melk chocolade in de magnetron, net zoals zojuist met de pure chocolade. Neem wat gesmolten chocolade op een lepel en giet de chocolade voorzichtig van links naar rechts over de aardbeien heen. Doe dit in een snelle beweging, zodat er strepen ontstaan. Doe dit wel pas zodra de pure chocolade iets uitgehard is. Zet vervolgens in de koelkast.
  • En genieten maar, ze zijn met liefde gemaakt! 

 

 

Categorie: Lekker

Type: Bakpapier